Negen zoekt sport- en beweegtalenten!

Wij zijn Negen, spelbepalers in beweging. Wij vinden dat iedereen recht heeft op beweging. Toch zijn er veel mensen, die niet de kans krijgen om mee te doen. Dat pakken wij aan. Met een team van 60 energieke spelbepalers maken wij het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. Met ons Ben Bizzie programma geven wij een kwaliteitsimpuls aan het bewegingsonderwijs. Daarbij gaan we elke dag voor een Negen!

Talentvolle sport- en beweegcoaches voor in de regio's Noord-, Midden- en Zuid-Limburg en Zuid-Oost-Brabant


Volg jij een opleiding in de richting van sport en bewegen, studeer je binnenkort af of heb je recent een sport- en beweegopleiding afgerond, én ben je op zoek naar een inspirerende werkplek voor je stage of de start van je loopbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zoeken

  • Studenten die bijna of recent zijn afgestudeerd aan een sport gerelateerde opleiding, zoals ALO, Sportkunde, CIOS, Sport en Bewegen, ROC Sport, Health & Lifestyle coach. Ook studenten die op zoek zijn naar een stageplek kunnen solliciteren.
  • Een spelbepalende instelling; je ziet kansen en grijpt deze aan en bent niet bang om taken op te pakken.
  • Een flexibele werkhouding; als er plannen wijzigen, ga je daar in mee. Je kunt makkelijk schakelen en staat klaar voor je collega's.
  • Een teamplayer; je kan makkelijk samenwerken met interne en externe partners, zoals bijvoorbeeld collega’s en groepsleerkrachten.

Talentendag

Uit de binnengekomen reacties maken wij een selectie. Word jij geselecteerd dan doorloop je samen met andere talenten een gezamenlijk programma. In dit programma maak je kennis met Negen en nemen wij je mee in alles wat we doen. We leren elkaar persoonlijk kennen, maar je gaat ook in een groepje aan de slag met een praktijkvraagstuk. Op deze manier krijg jij een goed beeld van Negen en wij komen erachter of je bij Negen past.

De talentendag vindt plaats op donderdag 16 juni (17.00 – 21.00 uur) en vrijdag 17 juni (9.00 – 13.00 uur). Bij het solliciteren kun jij je voorkeur voor een dag aangeven.

Reageren & meer informatie

Ken jij het talent dat we zoeken? Reageer vóór woensdag 1 juni via onderstaande button en laat hier je CV en motivatie achter. Op woensdag 8 juni ontvang je van ons bericht met daarin de uitslag of je wel/niet bent geselecteerd voor onze talentendag. Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Stuur dan een mail naar personeel@negen.nl o.v.v. Negen zoekt talent.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.